Varen ble lagt i handlekurven din!

Til betaling Fortsett å handle
Kategorier
Facebook
Produsenter

Vår verden

 

En stor drøm ble virkelighet og dørene åpnet første gang 8 mai 2012! Året etter tar vi steget videre og lanserer nettbutikk. Velkommen til Alle Barna.

Jeg jobbet i butikk første gang som 15 åring… var ikke gammel nok til å slå på kassa en gang men i denne butikken skulle jeg jobbe.  Fikk derfor blant annet ansvaret for utstillingsvindu. 

Jeg var butikksjef første gang som 18 åring. Tøft men veldig spennende. Elsket det å jobbe i butikk.

Men etter noen år i butikk så tenkte jeg at jeg må jo få meg en ”ordentlig” jobb. Bli til noe som alle så fint snakket om.  Men hva i alle dager skulle jeg bli. 

Valget ble enkelt jeg liker salg og direkte kontakten med mennesker, jeg liker interiør, og jeg liker å pusse opp. Så ja jeg ble eiendomsmegler. Jobbet som eiendomsmegler i Oslo helt til min nye drøm ble virkelighet..

Jeg var gravid… Herregud jeg skulle få bli mamma. Og det med en mann jeg elsker.  Stor lykke.

Når jeg var gravid og skulle begynne å kjøpe inn ting til vårt kommende barn ble det mye netthandling. Grunnen er enkel, følte ikke at jeg fikk det jeg ønsket i nærområdet. 

Mens jeg var i permisjon våknet butikk drømmen opp i meg igjen.  Herregud. Får jeg det til… vil noen andre like det jeg brenner så for? 

Håper du liker våre leker, klær og interiør og at vi sees snart i storgata i Lillestrøm i huset med den grønne døra.

Velkommen skal du være.

Siv Hege

Daglig leder